Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

Kiszály Emese vagyok, a Gyöngyösi Károly Róbert Campus pénzügy és számvitel alapszak elsőéves hallgatója. Hogy miért választottam ezt a szakot? Mind a mai napig még magam sem tudom megfogalmazni a konkrét választ, csupán az intuíciómra hallgattam a döntésem folyamán, de mindezt azóta sem bántam meg. A gimnáziumi éveim elteltével rögtön felvételt nyertem a gyöngyösi intézmény pénzügy számvitel felsőoktatási szakképzésére, melyet az előírt négy félév alatt sikeresen tudtam teljesíteni.

 

Mikor a képzésem végéhez közeledtem, úgy döntöttem, újra jelentkezek, ezúttal az alapszakra. Az pedig, hogy a Károly Róbert Campust válasszam-e, már nem is volt kérdés. A felsőoktatási szakképzés folyamán igencsak megkedveltem az intézményt, köszönhetően a színvonalas oktatásnak és tanáraim segítőkészségének.

 

Gyöngyösi Károly Róbert Campus

 

Jelenleg is azon dolgozom, hogy megszerezhessem mindazt a tudást, amely szükséges egy jó közgazdász számára. Célom pedig, hogy az elsajátított ismereteket a legjobb tudásom szerint kamatoztathassam a jövőben.